Véél te beleven in Peer en Limburg

Published by Bert Schelfhout on

Hoeve Kustershof ligt gelegen pal langs het Limburgs fietsroutenetwerk en tal van wandelroutes.

Natuurliefhebbers kunnen zich naar hartelust uitleven in de Vallei van de Abeek, de Dommelvallei, Lozerheide en Resterheide. Veel prachtige wandelroutes laten je toe om deze natuurgebieden ten volle te verkennen. Andere mogelijkheden om natuurlijk te ontspannen vind je bij De Luysmolen, het Smeetshof en het Kolisbos.

De Breugelhoeve te Peer is dan weer de site voor plattelandsbeleving in Limburg. Wil je een western saloon bezoeken dan kan je terecht in de Pony-Espress.

Kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in het subtropisch zwembad en de kinderboerderij van Erperheide. Aan de Watermolen Reppel vindt je forelvijvers een lekker restaurant en een speelplein.

Je kan Vespa’s, een huifkar of een koets huren voor een alternatieve tocht op Limburgse wegen. Dat brengt je misschien op de alpaca boerderij of in de Beeldentuin Vaesen te Kaulille.
Kunstliefhebbers kunnen naar het museum van de befaamde schilder Pieter Breugel de Grote te Peer. Wie de luchtvaart genegen is kan naar het Kleine Brogel Air Force museum.

Wie houdt van skiën kan terecht op de indoor skipiste van Snow Valley. Bij beter weer kan je ook gaan zwemmen in de Goolderheide. Vlakbij heb je ook Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Je kan er heerlijk fietsen door de kruinen van de hoge bomen!

Onze gastvrouw Jessy helpt je graag op weg!Categories: Activiteiten

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *